Home > Cursuri > Bitdefender

Profilul Bitdefender

Încă din anul 2001, compania este unul dintre liderii industriei de securitate. În fiecare zi, tehnologia Bitdefender protejează datele digitale pentru 500 milioane de utilizatori individuali și companii din întreaga lume.

Cele mai recunoscute organizații de testare internaționale și firme de testare software de renume mondial recunosc produsele Bitdefender ca fiind cele mai eficiente soluții din lume. În ianuarie 2014, Bitdefender a câștigat pentru a doua oară premiul Produsul anului din partea AV-Comparatives, dobândind premiul Gold pentru Detecție proactivă a programelor malware pentru tehnologia sa euristică de top, premiul pentru Detecție în lumea reală pentru performanța exactă în situații reale și premiul pentru Îndepărtarea programelor malware pentru caracteristicile avansate de dezinfectare. În același timp, impactul aproape insesizabil al Bitdefender asupra performanței sistemului i-au adus premiul pentru Cea mai bună viteză în ansamblu.

Bitdefender și-a confirmat încă o dată poziția de lider al industriei, câștigând premii precum Cea mai bună soluție antivirus a anului 2014 și două premii Alegerea editorului din partea PCMAG, premiul Cea mai bună performanță a anului 2014 acordat de AV-TEST pentru soluția destinată stațiilor de lucru și Alegerea Editorului din 2013 din partea CNET. De asemenea, Bitdefender este singura soluție de securitate care a câștigat toate cele 35 de premii VB SPAM acordate de Virus Bulletin.

Mai multe informații despre produsele Bitdefender sunt disponibile în secțiunea de articole de presă despre securitate. În plus, Bitdefender pune la dispoziție blogul HOTforSecurity, unde cititorii pot găsi articole cu informații mai puțin cunoscute despre fraudele pe internet, escrocherii, aplicații software periculoase.